Gjøglervogna

Tove Helen Olsen

Stilling: Daglig leder
tove@nestasen.no

Tove Helen Olsen. Daglig leder. Ansatt i 25 år. Barnehagelærer med administrasjon og ledelse. Styrerutdanning og videreutdanning i pedagogisk veiledning organisajonspsykologi og ledelse.

Mona Sjøhaug

Stilling: Assistent

Mona Sjøhaug. Assistent. Vært ansatt i 10 år. Utdannet homeopat og instruktør i babymassasje. Har også mange års tidligere praksis fra barnehage.

Ida Krogh Pedersen

Stilling: Assistent

Ida har jobbet i barnehagen siden 2017. Hun har allerede tilegnet seg masse kunnskap om barn, deltatt på en rekke kurs - og barna elsker å leke med Ida.

Anders Melteig

Stilling: Assistent

Anders er i en midlertidig stilling fra 1.9.19 - 1.8.21.

Monika Mathiesen

Stilling: Pedagogisk leder

Monika Mathiesen. Pedagogisk leder. Vært ansatt i 24 år. Barnehagelærer med administrasjon og ledelse som fordypning. Videreutdanning i pedagogisk veiledning og organisajonspsykologi og ledelse.

Gro Amundsen

Stilling: Kjøkkenassistent

Kjøkkenassistent/assistent. Serverer god, næringsrik mat hver dag. Ansvar for kjøkken og måltider. I tillegg er hun på avdeling ved behov.

Soria Moria Slott

Tove Helen Olsen

Stilling: Daglig leder
tove@nestasen.no

Stine Normann

Stilling: Assistent

Assistent. Stine har vært i barnehagen siden 2017 og har opparbeidet seg god kunnskap om barn i denne tiden. Stine jobber ca. 90%

Tove Kristin Norman

Stilling: Assistent

Tove Norman. Assistent. Vært ansatt i 14 år. Har over 20 års erfaring med barn og har deltatt på en rekke kurs som omhandler barn.

Eva Mailen Steinsvik

Stilling: Barnehagelærer

Eva Steinsvik. Førskolelærer. Vært ansatt i 12 år. Førskolelærer med musikk som fordypning. Har tidligere jobbet som frisør.

Karoline Megård

Stilling: Barnehagelærer

Barnehagelærer. Karoline har videreutdanning i spesialpedagogiske utfordringer: mulighet og vekst.