Våre satsningsområder

Lek er det viktigste barn gjør i barnehagen, og det legges til rette for god tid til lek både inne og ute. Men vi har også tro på at barna må få impulser til leken ved at vi tilrettelegger for ulike aktiviteter og opplevelser. I årsplanen vår kan dere lese mer om våre satsningsområder, men kort om andre tilbud i barnehagen: Fra barna er 3 år får de være med på faste turer i basseng og gymsal. Fysiske aktiviteter gir barna god motorisk utvikling og gode mestringsopplevelser. Disse tilbudene i tillegg til turer og besøkene på 4 H gården er veldig populære blant barna.

Vi har også tro på at god og sunn mat er viktig i løpet av barnehagedagen, og tilbyr frokost, lunsj og fruktmåltid hver dag. Varm mat 2 dager i uken.  Vi har egen kjøkkenansvarlig på kjøkkenet som sørger for næringsrike og sunne måltider hver dag.